Äntligen guld i Kim Källström Trophy!!
Det har varit fyra härliga fotbollsdagar med Kim Källström Trophy!
En cup, inom Gothia Cup, som verkligen kommit för att stanna.
Att Kim Källström har gjort verklighet av alla våra tjejer & killars dröm att få spela i Gothia Cup är underbart!

Måndagens höjdpunkt efter alla testmatcher, var naturligtvis att spelarna gick med i paraden inne på ett fullsatt (50 000 pers!) Ullevi! Dessutom höll Johanna Ringström ett tal, där hon hälsade alla deltagande spelare och nationer välkommen till Kim Källström Trophy! Bra gjort av tjejlagets kapten!

Tisdagens och onsdagens gruppspelsmatcher har bjudit på bra och underhållande fotboll ute på Kviberg, från samtliga 12 nationers alla deltagande lag!

På avslutningsdagen spelade Bois Red och Bois Blue matcher om tredje plats, i respektive nivå. Här lyckades Bois Blue ta tredjeplatsen i nivå 6, medan Bois Red slutade fyra i nivå 5.

Grunden Bois White (tjejerna) och Grunden Bois Black fick den stora äran att spela finaler på Heden! Publiken var stor, solen sken och Kim Källström på plats. En riktig fotbollsfest!

I nivå 6 kämpade Bois White tappert i finalen men de stora killarna i Husqvarna blev för svåra. 1-5 slutade matchen men tjejerna var ändå nöjda & glada för sina silvermedaljer!

Sista chansen detta år att fixa ett guld hade så Bois Black, som i finalen i nivå 3 ställdes mot lokalrivalerna i Fässbergs IF. Det blev en mycket jämn och spännande match, som Bois till slut gick segrande ur med 1-0! Stort jubel förstås!

Ett stort tack till Kim Källström med familj, Gothia Cups organisation och alla Bois tränare för ett mycket gott jobb! 

Free counter and web stats