2004-10-14: Första omgången i Västgötaserien i Innebandy
Lördag den 9 oktober var det äntligen dags för seriepremiär. Kl 11:00 samlades vi vid klubblokalen för gemensam resa till Mariestad. Det blev en trevlig resa med "goa gubbar och gummor" i en buss av storlek som ett mindre hus. Väl framme var det bara att byta om och göra sig redo för match Grunden 1 mot The riddles. Det blev en härlig fajt där Grunden stundtals bjöd på propaganda innebandy. Glenn stod för några fina ruscher på kanten varav en resulterade i 1-0. Gus-Gus gjorde en strålande insats i målet och höll nollan. När matchen var över hade Glenn lyckats göra ännu ett mål och Martin ett, och chanser skapats i överflöd. Direkt efter detta gick Grunden 2 in på plan för en tuff match mot Johanneberg 1. Matchen slutade 4-1 till Johanneberg, men vi kämpade och slet och Johan Rydell fick pillat in bollen till allas glädje.
Äntligen lite paus, tid för mat och snack med både med och motspelare.

Strax innan fyra gick Grunden 1 in på planen igen. Denna gång för att möta Lidköping. En match som böljade fram och tillbaka och kunde ha slutat precis hur som helst. Lidköping avgick till slut med segern och siffrorna skrevs till 2-3. Målskyttar för Grunden i denna match var Martin Carlsson och Glenn. Vår sista match var mellan Grunden 2 och Johanneberg 2. Detta var en fantastisk match där man kastades imellan hopp och förtvivlan. Det blev uddamåls förlust 3-4 men vilken kämpa insats. Det var underbart att se spelarna kämpa som de gjorde, det gjorde att det kändes som en seger. Målskyttar i denna match var Rektorn, Gustav och Peter W.
På bussresan hem lyssnades det på landskamp i fotboll och stämningen var god.

Bra kämpat alla ni som var med, alla skötte sig utmärkt. Tack skall ni ha för att ni gjorde det så bra. Tack även till föräldrar som var med och ställde upp.

RESLUTAT
» DIV 2:
The Riddles - Grunden Bois 1
0 - 3
Lidköping - Grunden Bois 1
3 - 2
RESLUTAT
» DIV 3:
Grunden Bois 2 - Johanneberg 1
1 - 4
Grunden Bois 2 - Johanneberg 2
3 - 4
< Tillbaka