2006-11-24: Höstcupen 2006 i Volviahallen

Den 19:e november var det dags för Grunden BOIS A-lag att spela korpcup i inomhusfotboll. Det var ett laddat gäng som gärna ville gå vidare från gruppspelet.

Första matchen spelade vi mot "MCR" och där fick vi stryk med 8-0. "MCR" var ett mycket bra lag, siffrorna hade förmodligen blivit ännu större om vi inte haft en så bra målvakt - Christer Reinikainen.

I den andra matchen spelade vi mot "Himmelsblå" som består av Malmö FF supportrar. Det blev en jämn match som slutade med uddamålsförlust 1-2. Det var David Johansson som gjorde Grundens fina spelmål på passning av Mahammed Makaran. Alla spelare gjorde en jättefin kämpainsats!

I den tredje matchen mötte vi "Ramböll". Hela laget kämpade på tills de gör 1-0, då återstår 5 minuter av matchen. Då går tyvärr luften ur oss och vi förlorar till slut med 4-0.

Alla visade god kämpainsats! Tyvärr räckte det inte för att gå vidare från gruppspelet denna gång.


Laget:
Christer Reinikainen, Mikael Gustafsson, Mohammed Makaran, Simon Linansky, Alexander Nilsson, Rickard Carlsson, Daniel Vlasic, David Johansson & Kim Ahlfors. Tränare: Anders Olsson & Anders "Baggen" Malmgren.

< Tillbaka