2006-11-28: F-Laget tog guld!

Ännu en gång spelades den trevliga inomhus cupen i fotboll, Albert Kampen, i Långareds BOIS kanonfina sporthall. Denna gång var det E, F och Dam trupperna som deltog, med sammanlagt 7 lag. Verkligen kul att delta i denna cup, då allt fungerar så bra.

Föreningsfunktionärer & föräldrar i Långareds BOIS ser verkligen till att allt fungerar och att alla har det bra. En speciell detalj är att man filmar matcherna och för att sedan visa highlights på en jättefilmduk mellan matcherna! Då får spelarna åter igen jubla över sina mål! Denna gång blev det speciellt stora framgångar för F-truppen. De deltog med två lag varav det ena gick och vann sin grupp. Stolta ledare och spelare kunde sträcka första pris bucklan i skyn! Inte varje dag precis, som F-truppen är vinnare av titlar. En ros till de två spelarna från Grunden Bois ABC-trupp, Mikael Gustafsson & Christer Reinikainen, som åkte med och coachade laget till seger. Killarna visade att de har riktigt fina ledaregenskaper och höll järnkoll på spelarna i F-truppen hela dagen!
Alla spelare i E,F & Damtrupperna kunde ta turistbussen hem och vara riktigt nöjda och glada över en fin idrottshelg tillsammans!

Tryck här för att se bilderna!

< Tillbaka