2006-01-09: 2005; - Ett gott Grunden Bois år!

Ett typiskt Grunden Bois år är till ända; Massor av träningar, matcher, nya spelare, resor med mera. Ett år med mycket idrott är ju lika med ett gott år! Några av de stora händelserna är det historiska deltagandet i Gothia Cup, Damerna på internationell Special Olympics cup i Belgien, match mot Artister för Livet på Ullevi, Knattarnas match mot Långareds Bois, att Idrottsprogrammet startat, innebandyns första deltagande på SM, att vi fått golv, om än provisoriskt, i Pjäshallen. Plus mycket mer.Det sjuder alltså på idrottsfronten och alla tjejer & killar, 6 år och äldre, blir bara fler och fler!

Till antalet är vi nu cirka 250 aktiva och vår ordförande fick en gång frågan varför det är så många aktiva i Grunden Bois. Svaret på frågan blev; - Det är nog för att vi inte säger nej till någon som vill vara med och spela, Grunden Bois välkomnar alla oavsett nivå på kunnande eller funktionshinder! På den vägen ska vi fortsätta, att alla får vara delaktiga i idrottsgemenskapen. En viktig roll har vår klubblokal. Där kan spelarna träffas även när de inte idrottar. Klubblokalen kostar pengar liksom våra träningar, resor, matcher & idrottsmaterial. Pengar växer inte på trä´n, därför är vi oerhört tacksamma att vi har så underbara samarbetspartners!Utan våra huvudsponsorer hade klubben inte kunnat erbjuda plats åt alla spelare!

Vi hade inte heller klarat att ha vår klubblokal och verksamhet. Ett varmt tack till huvudsponsorerna. Klubbens hemsida är med våra mått mätt välbesökt. Vår eminente Webmaster gör ett mycket viktigt jobb med en alltid uppdaterad sida. En nyhet är vår klubbtidning, Grunden Bois Magazinet. En perfekt tidning i fikarummen, på köksborden, i badkaret! Den är också bra för Bois informatörer att dela ut i samband med föredragen de är ute på. Kort sagt en bra presentation av Grunden Bois.

Nu står vi inför ett nytt härligt Grunden Bois år.Det känns redan nu att år 2006 kommer att börja och fortsätta i raketfart; Den nya filmen om Grunden Bois i SVT, kommer att stå för det bränslet. Framåt våren blir det några speciella matcher, så håll koll på vår hemsida! Pjäshallen på Kviberg är på god väg att bli en riktig sporthall och vi hoppas på elljus på grusplanen. Grunden Bois kommer att fortsätta vara en dynamo, för att spelare med intellektuella funktionshinder i landet ska få komma in i idrottsfamiljen.
God Jul & Gott Nytt Boisår.


< Tillbaka