2006-10-19: Grunden Bois lirade i Skärhamn


Återigen har Grunden Bois varit utanför stadens gränser, för att medverka till att fler tjejer & killar med funktionshinder får börja idrotta! Denna lördag var delar av Dam A & E trupperna inbjudna till Skärhamn, på Tjörn. Dagen inleddes med att Grunden Bois berättade om föreningen, för en speciellt inbjuden publik. Tanken var att inspirera åhörarna till att starta fotboll och annan idrottsverksamhet på Tjörn & Orust. Dagens höjdpunkt var sedan att Grunden Bois spelade fotbollsmatch mot ett gäng tjejer & killar från Stenungsund, Orust & Tjörn, inför en stor publik! Matchen var förresten en förmatch innan division 1 mötet mellan Skärhamns IK & Myresjö IF.
Själva matchen mellan Bois & STO (Stenungsund, Tjörn & Orust kombination) blev en publikvänlig och kul historia men med alltför stora segersiffor till Bois. Grunden Bois vann matchen med hela 20-4. De fyra insläppta målen får tillskrivas tjejerna som stod vid Hasse Ravelli Lundströms målbur och mutade honom med karameller… Men tjejerna & killarna i STO kämpade efter förmåga och hade skoj!
Självklart tittade alla sedan på division 1- matchen, innan det var dags för en god middag på Billströmska Folkhögskolan. Där dök också delar av Skärhamns IKs spelartrupp upp och delade ut diplom.
Förhoppningsvis kommer man nu igång med fotboll & annan idrott på Tjörn/Orust. Vad det gäller de deltagande spelarna i Tjörn-Orust kombinationen, så vill de börja i morgon!!

Grunden Bois & STO

Hasse "Ravelli" Lundström laddar upp...

Tränar-Ulf, instruerar Andreas "Beckham" Östlund

Hasse & Gitte
Kapten Madde, hälsar
STO´s glada och duktiga målvakt!

 

< Tillbaka