2008-12-04: Rösta på Boisgranen!

» Läs i GT: "GRAN PRIX"
Nu finns Boisgranen på plats på Liseberg, så vi uppmanar alla att gå till Liseberg och rösta på den! Omröstningen är öppen 3 - 19 december.
Du kan även rösta på GT.SE, tryck här!

2008-11-27: Boisgranen är klädd!
TILL ALLA BOIS FANS: Snart är det Jul på Liseberg med tomtar, lampor, pepparkakor och karuseller! Som du kanske vet från tidigare år har Liseberg en tävling där kända Västsvenska personer, föreningar & företag har klätt varsin julgran. I år har Grunden Bois fått den stora äran att vara med och klä en av tio granar! Granen klär man hur man vill och sen får alla besökare på Liseberg rösta på den "finaste" granen. Förra vintern vann trollkarlen Joe Laberos gran.
Nu är Boisgranen klädd och grann på Liseberg! De fyra Bois:arna Maria, Johan, Lina & Jocke klädde granen i härliga Boisprylar. Det blir inte helt lätt att vinna omröstningen, då de andra nio granarna också såg fina ut. Bland de tävlande, förutom Bois, finns bland annat; Viveca Lärn, Nanne Grönvall & Rivstartsgänget från radiokanalen Bandit Rock.

Nu uppmanar vi alla som besöker Jul på Liseberg att lägga sin röst på Boisgranen!!! Omröstningen är öppen 3 - 19 december.

< Tillbaka