2009-06-18: Brev från en pappa
Till ledarna i Grunden Bois fotbollsskola:
Jag vill förmedla vår glädje och tacksamhet för att Fernando, 8 år och jag fick vara med på fotbollsskolan denna vecka! För mig som pappa var fullständigt fantastiskt och rörande att se honom vara med och göra sitt bästa med andra barn under så roliga former. Det var inte bara en gång jag blev så berörd av att se honom springa efter bollen för att sparka den in i målen och höra alla -barn och ledarna- heja ock klappa! Den känslan, Thor, var obetalbar och går inte att förmedla till fullo med ord! Men jag vet att ni förstår den, annars skulle inte ni hålla på med det ni gör, tror jag. Fernando har berättat mycket och gärna för mamma och syrran vad han har gjort och han har gått runt med hans Grunden Bois uniform tills det blivit läggdags. Han har även spelat "fotbollsskolan" med oss andra här hemma och det har varit både dockor, mamma och syrran som har fått spela olika roller! Bilder från dagarna har skickats iväg via mail till Linköping, San Salvador och även Tokyo (min bror jobbar där) och vänner och kollegor har fått höra hur underbart roligt vi har haft det.

Jag berättar detta bara för att du och hela Grunden Bois gänget skall få del av hur betydelsefull ert arbete och möda har varit för Fernando och inte minst för oss som familj!
Vi uppskattar verkligen er alla och kan inte annat än säga att Grunden Bois är verkligen bäst! Tack igen och Fernando kommer säkert att börja i Bois Knattegrupp, efter sommaren!

Men vänligaste hälsningar och den största tacksamheten för en riktigt underbar vecka!
Roberto
(Fernandos pappa)

< Tillbaka