2011-06-14: Så kul på Kennet Cup!
För andra året i rad arrangerade gamle storspelaren Kennet Andersson och Ocean Group, Kennet Cup i fotboll på Heden. Cupen spelades för att samla in pengar till forskningen mot prostatacancer, den så kallade Mustachkampen. Dessutom fick Grunden Bois den stora äran att även denna gång vara med och spela, tack vare Pelle Collins på ICA Kvantum Munkebäck!

Det vimlade av stora idrottsstjärnor på Heden och mitt i denna celebra smet fanns lirarna i Bois! Snacka om att Bois spelare trivdes som fiskar i vattnet!
Denna gång hade Bois förstärkning genom Robert Bärkroth, Henrik Lawenius & Pelle Collins på planen och som coachförstärkningar, Gustav Svensson (f.d Blåvitt) och Dick Last (f.d ÖIS).

Rent sportsligt gick det alldeles utmärkt denna gång. I gruppspelet vann Bois två matcher och bara en förlust. Målskillnaden blev avgörande, så Bois missade semifinalen. Men det var mycket nära!

I finalen möttes NHL-laget och Handbolls-laget. Det blev en stentuff match, där spelarna i de båda lagen verkligen ville vinna! Två små stora lirare, handbollspelaren Ljubomir Vranjes och hockeyproffset Fredrik Pettersson, hade ordentliga närkamper med varandra där ingen av dem vek en tum! Segrade gjorde till slut handbollsspelarna med uddamålet.

Som avslutning på en underbar fotbollsdag på Heden, blev det bankett & kalas för alla deltagare på Port de Soleil. Där var det god mat & dryck, samt auktion där pengarna gick oavkortat till matchen mot prostatacancer!

Grunden Bois bugar och tackar för att klubben fick förmånen att delta i denna härliga idrottsfest!

 
< Tillbaka