2011-11-21: En vinst i Falköping

Andra omgången i innebandyserien spelades i Falköping. Grunden Bois deltog med fyra lag och det blev idel förluster, förutom för lag 2 i division 2, som spelade hem 4 poäng.

Bois lag 1 i division 1 fick inkassera två tunga förluster, då laget inte riktigt kom upp på sin bästa nivå. För att kunna matcha lagen i ettan, så behöver Boisarna verkligen spela på sitt max. Nu gäller det att knyta näven och verkligen vara fokuserade & peppa varandra på träningarna!

I divison 2, lyckades Bois lag 2 riktigt bra! Det är en riktigt jämn divison, där nästan alla lag kan slå alla. Det gör att det blir intressanta och roliga matcher.

För Bois lag 3 och 4, i division 3 blev det riktiga storförluster, förutom att båda Bois lag vann på WO mot Skara. Skara har svårt att få ihop spelare till laget och är även de ett stryklag. De övriga lagen i divisionen är för skickliga, så det är inte mycket att säga om resultaten. Lite trist att inte andra föreningar har spelare & lag på den nivå som Boisarna har. Tungt för Bois lirare att redan på förhand veta att det blir torsk! Men mot den bakgrunden så ska alla spelarna i Bois lag 3 & 4 ha ett stort beröm, för att de ändå kämpar och har ett mycket gott humör!

Nästa omgång av innebandyserien spelas på hemmaplan i Valhalla Sporthall, lördag 18 februari.

Tryck här för att se resultaten!
< Tillbaka