2012-03-06: Fin avslutning på seriespelet i innebandy!
Så var då sista omgången i innebandyns seriespel avklarad. Denna sista omgång spelades i den fina sporthallen, Skövde Arena.

Årets seriespel har innehållit det mesta för alla Bois lirare, dvs besvikelse & sorg men framförallt förhoppningar & glädje!

Att som för spelarna i Bois Lag 3 & 4 alltid ha stora drömmar om framgång inför varje match men nästan jämt åka på torsk i matcherna, skulle få den mest positiva idrottare att ge upp. Men icke tjejerna & killarna i Bois lag 3 & 4, som skakar av sig förlusterna och går vidare på ett imponerande vis! Kamratskap, gemenskap och se ljust på saker och ting är deras absoluta styrka! Se och lär alla föreläsare i ämnet...

Bois Lag 2 gör som brukligt numera en mycket jämn & bra säsong! Här har spelarna i laget verkligen hittat en bra & framgångsrik nivå. Laget har tagit rejäla kliv, tillsammans med sina tränare, och man trivs väldigt bra ihop och stöttar hela tiden varandra!

För Bois Lag 1 har det de sista två serieomgångarna skett en rejäl uppryckning. De hamnade visserligen på en fjärde plats i serien men var endast en seger ifrån en silverplats! Tillförseln av nya lirare och framförallt att de redan etablerade spelarna vuxit med uppgiften, har gjort att de sportsliga framstegen är imponerande! Blir spännande att följa deras utveckling framöver.

Tryck här för att se resultaten!
< Tillbaka