2012-12-11: Luciacupen, en tradition

2012 års Luciacup i Mölndal, spelades som brukligt i Aktivitetens Sporthall i Mölndal, med Fässbergs IF som arrangör. Grunden Bois deltog som vanligt men denna gång med färre lag än vanligt. Bois representerades denna gång av totalt 8 lag, från Knatte/ungdom, junior, F, G och Dam trupperna.

Bois Knatte/ungdom ställde upp med två taggade lag, i en speciell klass för yngre spelare, som båda spelade tre matcher var. Motståndare var Stenungsund och Kungsbacka och både Bois:arna och motståndarna kämpade väl! Det märks att spelarna börjar få matchvana för det sköts och passades som aldrig förr! Precis som förra året var arrangemanget bra. Matcherna spelades med sarg och cupen avslutades med prisutdelning, där en välförtjänt medalj bärgades.

I divison 6 deltog Bois med J, F, G, H och Dam B. Segrade gjorde Bois J, efter att i finalen vunnit över Bois F med 2-1, efter avgörande på straffar! Nöjda J-spelare förstås, som kunde konstatera att "vi var för bra idag..." Dam B blev tredje bästa Boislag och följdes därefter av Bois G och Bois H.

Bois Dam A lirade i division 5 och slutade där på en tredje plats, efter att ha besegrat Husqvarna med 6-0, i placeringsmatchen. Damerna fick också det tunga Fair Play priset för bästa uppförande!

Lucia cupen är alltid trevligt att vara med på, då spelarna får lira, träffa kompisar, fika och ha kul!

< Tillbaka