2013-12-10: Grunden Bois trivs i Norge!

Grunden Bois deltog i Julecupen i inomhusfotboll, för andra året i rad. Cupen spelades i Kongstenshallen i Fredrikstad. Grunden Bois deltog med fyra lag i tre nivåer och för motståndet stod idel norska lag.

Denna gång slutade det med ett bättre sportsligt resultat, jämfört med ifjol. En orsak kanske kan vara att Boisarna åkte i handbollslandslagets buss till vårt kära grannland...

I nivå A placerade sig Bois B på en 4:e plats, som med lite flyt hade blivit en första plats, då ett par matcher förlorades med uddamålet...

Bois C deltog i nivå B och knep bronspokalen, efter en väl genomförd cup! Även här fanns klar vittring på en högre placering men ett ökänt lag från Norge bluffade och körde med en del spelare från sitt bästa lag i nivå A!

För Bois E slutade äventyret i nivå C på en fin 5:e plats och Bois Dam A blev delad 7:a. Extra kul att Bois damer fick möta det enda damlaget i hela Norge (om vi fattade saken rätt)
Larvik Power Girls!

Det är kul att delta i nya cuper och framförallt i ett annat land! Som pölse i lompen är norrmännen också väldigt trevliga att ha att göra med!
Dessutom knyts kontakter och Bois fick en inbjudan från Strömsgodset, för att delta i en cup i Drammen i vår.

Vi deltar gärna på Julecupen nästa år igen och riktar ett stort tack till arrangören Nygårdshaugen IL og Fredrikstad IL!

< Tillbaka